Oops! This site has expired. If you are the site owner, please renew your premium subscription or contact support.

                                                       Om oss på Kennel Skotmyra


  (Har tatt en pause fra oppdrett)
Vi er en familie på 5 som har et lite oppdrett av rasen

                              Welsh Corgi Cardigan

Hundene bor inne med oss og alle valpene vokser opp i stua.

Huset vårt ligger i et koselig boligfelt på Gvarv med en passe stor hage som hundene kan leke i. Veldig fine turområder som vi bruker hver dag :) 

Det er jeg, Ansie som har hovedansvaret for kennelen. Jeg har en medfødt hundeinteresse og har drevet på med hunder siden 1987.

Jeg har alltid kikket ekstra lenge på Cardigan i hundeleksikonet, og spenningen var stor da jeg så på Finn.no at Ingvild Ruud v/ Imme´s kennel hadde valper og i tillegg bodde i samme kommune. Det begynte med en flott brindle hanne på fôr og siden var det gjort.... ;-) 

Ingvild har lært meg ufattelig mye om oppdrett og jeg har fått være med på mange av hennes hundefødsler. Uten henne hadde ikke turt å begynne med oppdrett. Tuusen takk Ingvild!

Jeg jobber til daglig i barnehage her på Gvarv og trives godt med det :)

Kennelnavnet Skotmyra ble registrert i juli, 2005. Vår første welsh corgi cardigan kom til kennelen i 2010. Første kull i 2014.

Mitt mål er først og fremst å oppdrette snille, gode ,familiehunder med rasestandarden som utgangspunkt . Bare friske og sunne individer blir brukt i avl her på Kennel Skotmyra.

Cardigan skal være en funksjonell rase og jeg syntes det er viktig at de beholder de egenskapene i fremtiden.