Om oss på Kennel Skotmyra


  (Har tatt en pause fra oppdrett)

Vi er en familie på 5 som har et lite oppdrett av rasen

                              Welsh Corgi Cardigan

Hundene bor inne med oss og alle valpene vokser opp i stua.

Huset vårt ligger i et koselig boligfelt på Gvarv med en passe stor hage som hundene kan leke i. Veldig fine turområder som vi bruker hver dag :) 

Det er jeg, Ansie som har hovedansvaret for kennelen. Jeg har en medfødt hundeinteresse og har drevet på med hunder siden 1987.

Jeg har alltid kikket ekstra lenge på Cardigan i hundeleksikonet, og spenningen var stor da jeg så på Finn.no at Ingvild Ruud v/ Imme´s kennel hadde valper og i tillegg bodde i samme kommune. Det begynte med en flott brindle hanne på fôr og siden var det gjort.... ;-) 

Ingvild har lært meg ufattelig mye om oppdrett og jeg har fått være med på mange av hennes hundefødsler. Uten henne hadde ikke turt å begynne med oppdrett. Tuusen takk Ingvild!

Jeg jobber til daglig i barnehage her på Gvarv og trives godt med det :)

Kennelnavnet Skotmyra ble registrert i juli, 2005. Vår første welsh corgi cardigan kom til kennelen i 2010. Første kull i 2014.

Mitt mål er først og fremst å oppdrette snille, gode ,familiehunder med rasestandarden som utgangspunkt . Bare friske og sunne individer blir brukt i avl her på Kennel Skotmyra.

Cardigan skal være en funksjonell rase og jeg syntes det er viktig at de beholder de egenskapene i fremtiden.

Oops! This site has expired.

If you are the site owner, please renew your premium subscription or contact support.